SERIJSKI PRELJUBNICI

SERIJSKI PRELJUBNICI

SERIJSKI PRELJUBNICI

SERIJSKI PRELJUBNICI

Tko prevari jednom prevarit će opet jer preljub je navika

Nedavno provedeno istraživanje je pokazalo kako je čak 53 posto žena partneru oprostilo nevjeru u nadi da to više neće ponoviti.

No, stručnjaci su mišljenja kako će preljubnik opet učiniti isto jer je varanje navika, a navike se teško iskorjenjuju, piše Yahoo.

Stručnjakinja za seks i veze, Tracey Cox, smatra kako su stvari vrlo jednostavne – tko prevari jednom, prevarit će opet.

DETALJNE UPUTE ZA VARANJE: Žena iskreno ispričala kako uz divnog muža imati i savršenog ljubavnika

“Zapitajte se kakva je njihova prošlost kada je riječ o varanju? Ako su varali svaku osobu s kojom su bili u vezi i ako im je zbog toga bilo oprošteno, zašto bi sada prestali?”, kaže Cox.

Preljubnicima je to normalno

“Preljub vama može biti problem, no za njih stvari u potpunosti funkcioniraju. Serijski preljubnik ne vidi ništa loše u tome što vara. Problem s davanjem druge šanse je sljedeći: jednom kada oprostite loše ponašanje, priznajete ga i time pružate mogućnost da se ponovi”, pojašnjava stručnjakinja.

Dakle, ako vas je partner varao i oprostili ste mu, on će sigurno će nastaviti varati i u novim vezama.

“Uz pravu pomoć i podršku, ljudi mogu razviti odlične tehnike i strategije, te povećati svjesnost o sebi, što će rezultirati boljim obrascima ponašanja u budućnosti”, kaže on.