NOCNI ZIVOT 100 KAFANA

NOCNI ZIVOT 100 KAFANA

NOCNI ZIVOT 100 KAFANA

NOCNI ZIVOT 100 KAFANA

Noćni život sve zatvorene kafiće čati pjesmom i porukom „Uskoro nastavljamo gdje smo stali“

„Sto kafana“ novi narodni hit benda „Noćni život“

Nakon popularne  „Hercegovke iz mostara“ stigao novi hit „ Sto kafana“

 

U doba kada je sve zatvoreno i kada druženja, svirke i zabava doslovno ne postoje, ovaj popularni narodni sastav odlučio se na pravu avanturu. Pjesma „Sto kafana“ pravi narodni prikaz mladih kojima izlasci najviše nedostaju već na prvo slušanje ulazi u uho. Za tekst i glazbu pobrino se već sada dobro poznati dvojac Mario Regelja iz benda Ljubavnici te Antonija Šola dok je za spot zaslužan Matija Škalić. 

„Pošto nam je zabranjeno ono što najviše volimo, druženje sa publikom i svirke odlučili smo posvetiti pjesmu svima kojima fale oni dobri dani kada smo do jutra provodili zajedničko vrijeme uz pjesmu i ples“ rekao nam je Damir Frida član benda Noćni život.

 

Bend iza kojeg stoji veliki hit „Hercegovka iz mostara“ koja broji preko 10 miliona, te „Suharak“ i ukupni broj pregleda preko 40 miliona na njihovom kanalu, ova pjesma je samo znak da se sve može i u ovim novim normalnim vremenima. Noćni život, bend koji godišnje odsvira preko 130 nastupa ove godine odlučili si vrijeme potrošiti u studiju i počastiti nas ovom narodnom veselom pjesmom.

 

Kroz razgovor upitali smo ih kako su se u ovo vrijeme kada nema ničega odlučili na ovakvu avanturu : „Smatramo da smo našoj publici dužni pokloniti barem pjesmu i spot kad već nemožemo zajedno zapjevati, svakako želimo napomenuti da će sve ovo uskoro proći i da nastavljamo tamo gdje smo stali!“

 

Vjerujemo da će bolja vreman stići uskoro a do tada jedino što vam ostaje, uživajte u „Sto kafana“